A sport neve: Futball

Valami mindig történik a futball jelenlegi, fordulatokkal teli világában. Az arra érdemes témákról próbálok véleményt formálni, találgatni dönteni, vagy éppen nem dönteni. Mert erről szól a futball.

BL-negyeddöntő visszavágók

2011.04.12. 19:29 Mr One-Two

Ma és holnap este BL-visszavágókat rendeznek. Talán mondhatjuk, hogy mindegyik párharc eldőlt. Egyedül az angol párharcnak lehetnek drámai pillanatai, bár ebben is kételkedek, nem is kicsit.

Sahtar Donyeck - Barcelona

Az ukránoknak adtak esélyt, aztán kiderült Barcelonában, hogy tulajdonképpen, mi is a helyzet. Azaz, hogy nem létezik semmilyen kelet-európai átka a Barcának, és hogy teljesen esélytelen a Donyeck. Az ukránok azt tették, amit kellett, támadtak, mert védekezni nem tudtak, ez lett az eredménye. Várható volt, mindenkinek be kell vallania. A 2. meccset lehúzzák egy békés döntetlennel.

 

Man. United - Chelsea

Az egyetlen párharc, aminek még van tétje. Kérdés, mennyi. A United a bajnokságban 16 hazai meccséből 15-öt nyert, egyszer döntetlenezett. Ez alapján nem sok esélyt lehet látni a vendéggyőzelemre, de még egy X-re sem. Az igaz, ha van csapat, amelyik képes megverni a Unitedet otthon, az a kék gárda. Ettől függetlenül hazai győzelmet, esetleg döntetlent várunk, Ancelotti ide kevés lesz, Torres nélkül nem lehet behúzni.

 

Schalke 04 - Inter

Elképesztő dráma volt az első meccsen, senki nem várta, hogy a németek tönkreverik az olaszokat idegenben. Talán a legsimább párharcnak tűnhet, de ennek ellenére, az Interben látom a legtöbb potenciált az esélytelenek közül. Nem hiába BL-címvédők, igaz lehet, hogy az csak Mou varázslata volt. Vendéggyőzelmet várok, akár két gólosat is, de túl nagy a hátrány, nem tudják ledolgozni.

 

Tottenham - Real Madrid

Crouch-nak köszönhetően kiütötte a spanyol csapat az angolt, és sajnos ez a hiba a kiesésbe kerülhet. Mou varázslata elég lehet a döntőre, a Barcát talán legyőzik. A továbbjutás megvan, a Spurs talán nyer, de ebben is kételkedem, meggyengültek az Inter elleni meccs után. A Real kontrára fog játszani, ebben biztosak lehetünk, akár nyerhetnek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportnevefutball.blog.hu/api/trackback/id/tr682821040

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.13. 11:22:44

A Schalke, Inter, Tottenham, Real Madrid kvartettből, melyik lesz az a duó, aki bejut az elődöntőbe? //

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása