A sport neve: Futball

Valami mindig történik a futball jelenlegi, fordulatokkal teli világában. Az arra érdemes témákról próbálok véleményt formálni, találgatni dönteni, vagy éppen nem dönteni. Mert erről szól a futball.

elklááásssszikó

2011.04.20. 23:15 Mr One-Two

Ebben a pillanatban is megy az idény harmadik, a 4-es felvonás 2. El Clássicója. A legelső jó meccs volt, sőt. Igaz, nem a madridistáknak. Na igen, aztán egy hete jött a várva várt visszavágó Madridból. Egy nagyon gyenge 1-1 lett a vége. Az még inkább szomorú, hogy a híres támadó focit játszó spanyolok csak tizenegyesből tudtak gólt szerezni. Ez hogy lehet?

Most játsszák a második meccset. Kérdezem, mennyi helyzet volt ezen a meccsen? Az első félidő csak a kakaskodásról szólt. A nagyokosok elmondták, túl nagy a tét. Igen? És az hogy lehet, hogy amikor 5 forduló volt hátra a La Ligából tavaly vagy tavalyelőtt, vagy lehet, hogy még azelőtt, három ponttal ment a Barca, és Madridban alázott a Barca? Ott nem volt tét? Vagy a kupa komolyabb diadal, mint a bajnoki cím?

Már egy kicsit elegem van, hogy a csapból is a Barcelona meg a Real folyik. Mert hogy milyen jó most mindkét gárda és ha már két csapat gecijó, akkor biztos remek meccset játszanak, mert ezek alázzák az angolokat, az olaszokat, a németeket, és még sorolhatnám. Ja, meg, hogy világbajnokok. Kérdem én, hány vb-t nyert Spanyolország a 2010-esen kívül? Oh...

Plusz arra nem verném a mellem, hogy messike, meg ronaldóka minden hétvégén lő 3 gólt és hogy milyen istenkirályok. Könyörgöm, kinek lőnek ennyit. A Levanténak 3 gólt lőni komoly dolog? A Levante még a magyar bajnokságban is középcsapat lenne... (zárójel, de csak tényleg zárójel, Cavani a Nápolyból 42 meccsen 34 gólt lőtt, amivel 3 gólra van ettől a kettőstől, mégsem ajnározzák, ez hogy lehet?... Vagy éppen mondhatnám Dimitart a Unitedből, aki csak ősszel lőtt 18 gólt kb., mindezt 5 vagy 6 meccsen. Lehet, hogy túlzok ebben, de a lényeg érthető.) Mindent elárul, hogy a kettős után a következő csapat, a Valencia 14 ponttal van lemaradva. De ez is csak annak köszönhető, hogy milyen jó a Barca meg a Real, hát nem?

De a legnagyobb bajom a szurkolókkal van. Miért van az, hogy a Barca triplája után hirtelen megsokszorozódtak a FCB-fanok? Csodálom, hogy eddig nem rendeztek csoportos közösülést a játéksokkal, amennyire tetszik nekik ez a sok szép, 6 gólos győzelem. Kíváncsi leszek, hol lesznek ezek, amikor Pep lemond, vagy Messi már nem lesz olyan gyors vagy Xavi visszavonul...

Na mindegy, nézzétek az elklásszikót, én meg nézem a PL-idény egyik legjobb meccsét, a Tottenham-Arsenalt... (3-3 az állás...)

A bejegyzés trackback címe:

https://sportnevefutball.blog.hu/api/trackback/id/tr412843771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása